SnelStart Release Notes · SnelStart Storingen · Hulp op afstand  ·
Premarc advies b.v.
071 589 00 50
info@premarc.nl
Achthovenerweg 17e
2351 AX  Leiderdorp
Voor optimaal gebruik van uw SnelStart software
Voor optimaal gebruik van uw SnelStart software

Hulp op afstand

Via hulp op afstand kunnen wij bij u meekijken en u instructies geven. Daarnaast kunnen wij eventueel de controle van u overnemen zodat wij uw muis en toetsenbord kunnen besturen. Ook het verzenden van bestanden (nieuwe lay-outs, installatieprogramma's etc) behoren tot de mogelijkheden.

Let op!

Voor deze vorm van ondersteuning betaalt u € 17,50 voor het opzetten van de sessie + de gewerkte tijd met een minimum van 15 minuten.

Door op doorgaan te klikken gaat u akkoord met deze kosten en wordt de verbindingssoftware gedownload.

Naar boven